elmusa

Sorpreses i emoció en l'última jornada d'El Corte Inglés de galotxa que ha definit les semifinals

Galotxa

Paco Durà / Alfarb-Montserrat.

La jornada final de la lliga de classificació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, ha sigut d'allò més emocionant i ha deparat una doble sorpresa, ja que els dos equips, a priori, favorits Marquesat i Montserrat són els que han perdut jugant en la canxa pròpia, mentre que Faura i Beniparrell, que sobre el paper ho tenien més difícil ha sigut els guanyadors i, per tant, es classifiquen per a semifinals, sense haver de dependre de ningú.

Faura supera a Marquesat, 35-70
La jornada es presentava molt atractiva i en la canxa d'Alfarb ha botat la primera sorpresa, ja que l'equip de Faura (Martí I, Llopis, Juanba i el feridor M. Àngel) s'ha imposat a domicili al de Marquesat (Pau, Alex, Nando, Sopetes II i el feridor Benja), per 35-70. Un resultat contundent que ningú podia esperar al principi, sobretot, perquè en estes partides sempre sol tenir-se en compte el valor afegit de jugar en canxa pròpia. Però els de Faura han trencat tots els pronòstics i des del principi s'han imposat, amb diferències amples de quatre i cinc jocs, contra un equip en el qual Pau es veia impotent al bot tractant de superar als rivals. I el mateix passava en la resta de línies, on el rendiment no era l'esperat. En canvi, el trio de Faura, més el feridor, ha fet un recital de joc i tot els ha anat de forma favorable, per la qual cosa, encara que els locals han fet canvis per millorar, la situació ha estat sempre dominada pels de les Valls, que justament acaben la lliga en segona posició.

Molta emoció i Beniparrell venç a Montserrat, 65-70
Per altra part, a la canxa de Montserrat també s'ha donat la sorpresa i l'equip de Beniparrell (Julián, Hilari, Herrera i Toni), que s'ho jugava tot a una carta, també ha guanyat al de Montserrat (Óscar, Javi, Carlos i Añó) a domicili, 65-70. Un resultat que parla per sí sol de l'emocionant partida que s'ha viscut. I a pesar que Montserrat anava per davant 35-15, els de l'Horta Sud han reaccionat molt bé i en el tram final de la partida han igualat el marcador 55-55 i després 65-55, per acabar guanyant per un joc de diferència en mig de gran emoció, 65-70. Este resultat també classifica a Montserrat i a Beniparrell, igualats a 25 punts; al mateix temps que deixava fora al Marquesat, que es queda un punt per darrere.

En les altres dos partides, que no tenien influència en la classificació, han quedat: Kiwa Quart, 70; Massalfassar, 0. I Meliana, 70; Albuixec, 15

Semifinals
Per tant, els quatre equips classificats per a les semifinals són: Kiwa-Quart de les Valls, Faura, Montserrat i Beniparrell. I en conseqüència disputaran les semifinals, a doble volta, Kiwa-Quart contra Beniparrell (un any més); i Faura-Montserrat. Després arribarà la gran final entre els dos guanyadors de les semifinals.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article