elmusa

Faura es deixa un punt davant Massalfassar que podria ser clau en la jornada decisiva

Galotxa

Paco Durà / Faura.

Els resultats de les dos partides ajornades, que es van jugar este dissabte, encara augmenten l'emoció de cara a la jornada final de la lliga de classificació del Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, que es disputa este diumenge, amb dos partides decisives per veure quins són els equips que acompanyen al Kiwa-Quart a les semifinals.
 
Massalfassar s’emporta un punt de Faura, 70-50
A la canxa de Faura, l'equip local, que està immers en la lluita de capdavanters, es va veure sorprés a última hora per la pèrdua d'un punt, tot i que ha guanyat la partida davant Massalfassar, un equip que no es jugava res més enllà de l'honor i que ha arribat a 50 tantos. Per això, la victòria del Faura, que deuria haver sigut per obtenir els tres punts i afrontar millor la partida de diumenge contra Marquesat, s'ha quedat en dos punts i això podria deixar fora a l'equip de Les Valls. Que, a més, ha tingut la mala sort de que es lesionara el punter Sergio, que no podrà jugar contra Marquesat. L'equip més probable el formaran Martí I, Llopis i Juanba, junt al feridor Miguel Àngel.
 
Tot es decideix en les canxes d’Alfarb i Montserrat
De tota manera, tot es va a solventar en les dos partides que es juguen, a la canxa d’Alfarb, entre Marquesat i Faura per un lloc i Montserrat i Beniparrell per un altre. Beniparrell guanyava també la partida ajornada este dissabte davant Meliana, 70-10. I eixos tres punts fan que els de l’Horta Sud encara mantinguen totes les opcions de poder classificar-se, en funció del resultat que facen contra Montserrat.
 
Classificació, després de los dos partides ajornades:
Kiwa-Quart, 32 punts.
Faura, 24.
Marquesat, 24.
Montserrat, 24.
Beniparrell, 23.
Albuixec, 18.
Massalfassar, 10.
Meliana, 1.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article