elmusa

La partida del dimecres: Guadi i Canari comencen forts la Copa a Castelló de Rugat

Participa

Aquest dimecres es va jugar a Castelló de Rugat la primera partida de la Copa Diputació de València, la qual no defraudà ningú i deixà el llistó molt alt.

Tot i que la reballada va afavorir l'equip blau format per Guadi i Canari, la càtedra encara veia favorit, per endur-se la victòria, l'equip de Ian, vigent campió individual i de la lliga.

Si més no, a mesura que la disputa va anar transcorrent, la gent ja no ho tenia tan clar. I és que tots els jocs s'aconseguiren de manera alternada, partint del dau, fins a situar els blaus el 15-10 a l'electrònic.

A continuació, vingué el joc més bonic, el de major duració. Els rojos, Ian i Roberto, no van poder materialitzar diversos val a favor per igualar a 15, i al segon que tingueren els blaus, l'aprofitaren per a desenganxar-se 20-10, i seguidament posar fi a la partida 25-10, fent bona la treta.

Finalment, cal destacar la intel·ligència amb què Guadi jugà cadascuna de les pilotes, defenent-se llevant-li-la a Roberto i llançant pilotes molt ben col·locades i fortes quan podia atacar. Açò, juntament amb l'ambició de Canari, el qual va aconseguir grans pilotades dirigides a la llotgeta i a la galeria, va fer possible estrenar-se amb victòria en aquesta edició de Copa, que de segur els donarà molta motivació de cara als pròxims enfrontaments, i que de continuar en aquesta línia passarien a ser grans candidats al triomf final.


Els blaus van guanyar la primera jornada de la Copa. Foto: Just Huesca

Torna a llegir ací la resta de cròniques de "la partida del dimecres".

Vicent Úbeda

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article