elmusa

Les partides del dimarts: pegant fort al premi Savipecho

Participa

La primera partida de la vesprada al trinquet d'Oliva la protagonitzaven Salelles II i Pinet, per un costat, i Vicent i Adrián, per l'altre.

La partida va ser espectacular. Vam disfrutar de magnífiques pilotades i d'una remuntada inesperada. L'equip roig, format per Salelles II i Pinet, va dominar la partida al principi amb un clar 15 per 5 al seu favor però, de sobte, van abaixar un poc els braços i va ser quan l'equip blau va aprofitar i va començar la seua remuntada. Pinet va començar a fallar pilotades fortíssimes enviades per Vicent, que anaven com un míssil, i a Salelles se li notava que tenia el braç cansat de tantes grans pilotades. Adrián va començar a encertar i a agafar més joc i feia un quinze darrere de l'altre. Així i tot, van lluitar a més no poder fins a la fi, fent una partida que sempre agrada vore a tots, igualant a 20 i amb nervis fins a l'últim quinze. A la fi, 25 per 20 a favor de l'equip blau.

En segon lloc arribava el torn de Moltó i Josep, de roig, contra Sergio i Sanchis, de blau, amb un premi Savipecho de 200 € per al guanyador.

El marcador no va reflexar el que va ser la partida. L'equip blau, amb Sergio i Sanchis, es va mostrar molt segur i amb el cap a la feina. A pesar del baix resultat al marcador, vam disfrutar d'una grandíssima partida i magnífiques pilotades. És un gust sentir a tots els presents del trinquet dir "buff" de les pilotades fortíssimes que els dos rests van brindar, ja que aaven de part a part del trinquet. Sergio està en bona forma i agafava uns rebots a colp que la pilota eixia fins al 7. El seu gran mitger, Sanchis, ajudava favorablement i brindava grans colps, sobretot les de baix cameta que són sensacionals. Va salvar grans pilotades tirant-se a terra, tres vegades seguides, a l'altura del 7 i pegat a la muralla, cometent pocs errors no forçats. Per altra banda, la parella roja va fer un magnífic joc, van jugar a més no poder amb grans pilotades de Moltó. Josep intentava descol·locar als rivals però esta vegada no va tindre eixa sort. Tenien dos rivals a qui era impossible fer algun joc, encara que van estar moltes vegades igualant a dos i fent val. A la fi, 25 per 0 a favor de l'equip blau.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article