Fem Pilota - Capçalera

Els individuals de tecnficació d'escala i corda es posen en marxa

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / València.
 
Els esportistes dels centres de tecnificació començaren al juny els Individuals de tecnificació de la modalitat d'escala i corda, amb algunes de les millors promeses. En el sub-16, jugaran 13 jugadors dels clubs d'Ondara, Xàbia, Marquesat, Onda, Montserrat, la Pobla de Vallbona, Petrer i Massamagrell. En el sub-18, jugaran 19 jugadors dels clubs de Benimagrell, Dénia, Agost, Castalla, Onda, Algimia, Bonrepòs i Mirambell, Vinalesa, Sueca, Llíria, Riba-roja, Beniparrell, Montserrat, Baronia... En el sub-23, jugaran 17 jugadors dels clubs de Dénia, Faura, Quart de les Valls, Orba, Marquesat, Massalfassar, Alginet, Borbotó, Algímia... Les finals de les tres competicions es jugaran durant les primeres setmanes de juliol.
 
En la modalitat de raspall també començaran a finals de juny dos noves competicions de tecnificació de la modalitat de raspall, la Lliga juvenil de raspall i l'Individual sub-23 de raspall. Els dos primers classificats de l'Individual sub-23 podran jugar la prèvia de l'Individual professional en les modalitats d'escala i corda i també en la modalitat de raspall.

Calendari sub-16

Calendari sub-18


Calendari sub-23


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article