elmusa

Montserrat guanya a Marquesat i manté l'emoció intacta a falta d'una jornada

Galotxa

Paco Durà / Montserrat.

L'equip de Montserrat ha superat a l'Ovocity-Marquesat, 70-60, en la partida que tots dos tenien ajornada des de fa temps per la pluja. Este resultat posa encara major emoció a la zona capdavantera del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, perquè només falta una jornada i encara no tenen clar, llevat de líder Kiwa-Quart, qui seran els altres tres que passen a semifinals.

En la partida ajornada s'ha viscut gran emoció, ja que el marcador ha anat sempre molt igualat, fins que en el tram final, els jugadors de Montserrat, Óscar, Javi, Carlos i el feridor Ferran, s'han adjudicat el triomf per dos jocs de diferència, 70-60. Això fa que es repartisquen els punts, dos per a Montserrat i u per a Marquesat, i que ara els dos estiguen emparellats a 24 punts en la classificació. Per Marquesat jugaven Pau, Alex (Nando), Sopetes II i el feridor Benja.

Classificació:
Kiwa-Quart, 32 punts.
Marquesat, 24.
Montserrat, 24.
Faura, 22 (-1 ajornada).
Beniparrell, 20 (-1 ajornada).
Albuixec, 18.
Massalfassar, 9 (-1 ajornada).
Meliana, 1 (-1 ajornada).

Resten per jugar les partides ajornades per la pluja de la darrera jornada entre Beniparrell-Meliana i Faura-Massalfassar. A més de les de l'última jornada de la lliga, on es jugaran dos enfrontaments directes entre equips implicats, que resultaran decisives per veure qui passa a semifinals.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article