Fem Pilota - Capçalera

Accidentada jornada d'El Corte Inglés que aviva la lluita per passar a semifinals

Galotxa

Paco Durà / Alfarb.
 
El Kiwa-Quart ha sigut guanyador a domicili en la pista d'Alfarb de l'única partida que s'ha disputat este dissabte del Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, per culpa de la pluja que ha obligat a suspendre la resta de partides de primera i moltes de les altres categories.
 
Kiwa-Quart es mostra intractable, 25-70
Esta victòria dels actuals campions fa que encara li tinguen més respecte els rivals, ja que el Moro, el Xato, Alex i el feridor Berbis, han estat molt encertats. El Moro, en el "bot" ha brindat un nivell de joc elevat i Alex ha fet una exhibició molt bona de mitger, creuant la pilota de forma que els rivals mai la tingueren bona. I davant el Xato també feia molts quinzes, a més de la tasca del feridor Berbis, el remat ha sigut el domini total dels jugadors del Kiw-Quart que han estat intractables. Des del principi han pres avantatge de 0-30 i això ha pesat molt en l'equip del Marquesat, format per Pau, Nando, Alex, -Sopetes II- i Benja, que només han pogut fer cinc jocs, ja que el resultat final era de 25-70 per als de Quart.
 
Albuixec no es presenta davant Montserrat i la resta, ajornades
En la resta de partides, cal dir que la de Montserrat-Albuixec no s'ha jugat perquè els visitants no s'han presentat, per la baixa de dos jugadors, com Sergi i Samuel. Això fa que els tres punts siguen per a Montserrat. I les de Beniparrell-Meliana i Faura-Massalfassar s'han suspés per la pluja i deuran disputar-se un altre dia.
 
Montserrat i Marquesat disputen este diumenge la partida que tenen pendent
També cal dir que per a este diumenge, a les 17'30 hores, s'ha senyalat la disputa de la partida que tenen ajornada des de fa temps, també per pluja, Montserrat i Marquesat. I que si torna a ploure este diumenge, l'hauran de disputar d'ací al pròxim divendres. O en tot cas, els dos equips perdran els punts.
 
Tot açò fa que la situació dels equips que aspiren a les quatre places de semifinals siga complicada, a falta d'una jornada per acabar la lliga de classificació. El pròxim dissabte es jugaran dos partides decisives, com seran Marquesat-Faura i Montserrat-Beniparrell, al marge de les que s'han ajornat este dissabte per l'oratge, que no sabem quan es disputaran.

Classificació:
Kiwa-Quart, 32 punts.
Ovocity-Marquesat, 23 (-2 ajornades).
Faura, 22 (-1 ajornada).
Montserrat, 22 (-1 ajornada).
Beniparrell, 20 (-1 ajornada).
Albuixec, 18.
Massalfassar, 9 (-1 ajornada).
Meliana, 1 (-1 ajornada).

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article