Fem Pilota - Capçalera

Carlos i Alex guanyen el Trofeu Durà del Puig enmig d'un gran ambient

Frontó

Ahir, vam assistir a una gran final del XVII Trofeu Durà en la categoria A, amb un fenomenal ambient de públic que va omplir el frontó del Puig per gaudir de l'espectacle.

Els quatre pilotaris van donar el millor del seu joc i així ho van reconéixer en diversos moments de la partida tots els aficionats i aficionades assistents.

Al final Carlos i Alejandro van ser els merescuts campions (41/33), ja que van dominar durant la major part de la final, encara que sempre van estar molt a prop en el marcador la parella de Moro i Montesa que mai es van donar per vençuts.


Per part del club es va realitzar un gran desplegament humà perquè la final estiguera a l'altura que es mereix el trofeu i el frontó valencià.

Durant la vesprada nit, Tele pilotaris Puig va tindre més de tres hores d'emissió en directe i va posar en marxa una tercera càmera sense cables situada darrere del rebot de vidre que al seu torn també exercia d'unitat mòbil per a entrevistar a diferents protagonistes de la partida.

També posarem en marxa un monitor del directe per als comentaristes.

Des de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig ja tenim preparada alguna novetat més, mentre intentem millorar alguns aspectes dels ja existents.
 Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article