Fem Pilota - Capçalera

El frontó del Puig acull la final del XVII Trofeu Durà

Frontó

PilotaViu / El Puig.

Els aficionats al frontó ja esperen impacients la final del XVII Trofeu Durà. El frontó del Puig acollirà, a partir de les 20.30 h, la cita que decidirà quina parella s'emporta un dels títols més rellevants del Club de l'Horta Nord.

Per un costat, formaran parella Carlos de Massalfassar i Alex de Paterna, que van derrotar Adrián de Museros i Pasqual de la Pobla per 41 - 29 en la primera semifinal. Enfront tindran a Moro de Massalfassar i Montesa, ídol local, que va guanyar 41 - 34 a Lemay i Adrián de Quart en la segona semifinal. Serà una final amb quatre pilotaris molt experimentats que asseguren un bon espectacle.

La Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig tornarà a retransmetre per streaming una partida d'estes característiques, a través del seu canal de Facebook. El campió s'emportarà un premi de 500 € mentre que l'equip derrotat rebrà un premi de 200 €.*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article