elmusa

Olaizola II i Altuna III disputen la final del Manomanista esta vesprada

Frontó

PilotaViu / 21iguales / Bilbao.
 
Hui diumenge es disputarà la final del Manomanista al frontó de Bilbao. En esta ocasió, la gran partida enfrontarà a Olaizola II i a Altuna III, i posarà punt i final als campionats oficials, per a donar pas a la temporada estival. El festival començarà a les 17 hores i es podrà seguir en directe a a través d'EITB (punxeu ací).
 
Tant Olaizola II com Altuna III s'han classificat amb tot mereixement per a jugar la final, han demostrat ser els més forts i ara només falta posar la cirereta en forma de txapela, cap dels dos vol donar importància al paper dels favorits, ja que el que importa és guanyar hui, i tots dos saben que per a aconseguir-ho hauran de donar el millor de si mateixos i rendir a un gran nivell.
 
Olaizola és un pilotari molt més experimentat, a la seua edat es pren la txapela com un premi, de guanyar-la seria el seu cinquè títol, però passe el que passe està molt satisfet amb el campionat que ha jugat, a estes alçades de la seua carrera no ha de demostrar res a ningú i malgrat tenir la tensió d'un partit d'esta importància, diu estar molt tranquil. Sap que la treta tindrà una importància fonamental en el partit i que el seu rival és molt perillós, ja que és capaç d'acabar el tant a la mínima oportunitat que se li presenta.
 
Per la seua banda, Altuna III arriba amb molta il·lusió davant la seua primera final Manomanista, aquest jove pilotari està creixent a passos engegantits i encara no podem veure el seu sostre. Arribarà mentalitzat al frontó per a afrontar un partit molt difícil, sap que haurà de jugar molt i patir per a tenir opcions, ja que s'enfronta a un pilotari que fa tot bé i regala poc. També ha destacat la importància que tindrà el servei en el partit i la resta.
 
Ara només els queda concentrar-se per a arribar al frontó de Bilbao disposats a brindar a tots els aficionats una gran final. 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article