elmusa

L'equip de Puchol II torna a guanyar i es classifica per a la final

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Dénia.

La jornada nocturna a Dénia va acabar ben entrada la nit al trinquet de La Marina, on els assistents a la segona jornada del Diputació d’Alacant tornaren a casa amb la satisfacció d’haver vist un bon enfrontament, amb molta pilota i amb la tensió acumulada d’esquivar a l’escala els míssils que les formacions protagonistes enviaven d’un costat a l’altre del trinquet.

Poc després que el rellotge marcara les onze de la nit, es va donar la senyal per començar la partida entre els equips de Puchol II, Héctor i Bueno, i el de Pere Roc II, Pere i Carlos. Els primers ja havien aconseguit una victòria en la jornada inaugural del trofeu, els segons s’estrenaven.

Des del primer quinze es va poder comprovar la intensitat amb que anaven a disputar-se cadascun dels restants. Els pilotaris es buidaren cada vegada que colpejaven amb força la vaqueta i la feien volar per cada centímetre del trinquet. Si bé començaren sumant els de Puchol II des del rest, poc tardaren en contestar els de l’esquerrà de Benidorm.

Màxima igualtat en tot moment
El de Vinalesa deixava a la gent amb la boca oberta cada vegada que exhibia la seua tècnica jugant la pilota de rebot. Amb Héctor de Laguar, els quinzes es feien un poc menys difícils per als seus, i a la punta, Bueno anava agafant poquet a poquet més confiança. Enfront, Pere Roc II passava moltes pilotes pesades per davant. Pere començà amb un ritme vertiginós la partida, que potser després li passara un poc de factura ja al tram final. I Carlos va parar moltíssimes, així com molts quinzes va anotar amb la seguretat que des de fa un temps el caracteritza.

Dos jocs s’escapà el trio encapçalat per Puchol II, posant-se per davant 40-30. La gent es va posar en peu en no poques ocasions per a ovacionar quinzes que semblaven no acabar mai. Després de la igualada a 40, van canviar les tornes i el nivell de joc dels vencedors de la nit es va mantindre, mentre que els rivals van baixar una marxa, imprescindible per emportar-se la victòria.

Puchol II, Héctor i Bueno a la final. Pere Roc II, Pere i Carlos a jugar-se la classificació a Benissa
Puchol II, Héctor i Bueno, després de véncer 60-45 a Pere Roc II, Pere i Carlos, ja estan classificats per a la final del Trofeu Diputació, que es disputarà el pròxim divendres 1 de juny al Trinquet Municipal de Benissa (19 hores). L’altre equip finalista serà el guanyador de la partida d’este diumenge 27 al recinte de Xàbia (11.30h). Allí jugaran de nou els de Pere Roc II i l’equip format per Genovés II, Félix i Tomàs II.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article