Fem Pilota - Capçalera

Quatre equips lluiten per tres posicions en el Diputació de Frontó Parelles

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

Dues jornades són les que resten en el Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València 2018 i seran decisives en quasi totes les categories.

En la primera, està més que clar que Massalfassar passarà a semifinals com a primer després d'una brillant fase de grups. Els altres classificats per a semifinals, hauran de lluitar per aconseguir esta condició, perquè ara mateix, és segon Xest amb 9 punts i 7 partides jugades. El tercer és Quart de Poblet amb 8 punts i 6 partides jugades, en quarta posició se situa La Pobla de Vallbona amb 7 punts i 6 partides, idèntica situació al cinqué, l'equip de Museros. Per tant, les dues jornades que resten dels quatre aspirants a les tres posicions de semifinals s'hauran de buidar per no quedar fora. Una edició en la qual la lligueta, llevat de l'equip líder, està essent una de les més igualades dels últims anys.

Per a este cap de setmana, Quart de Poblet rebrà a Massalfassar, mentre que La Pobla de Vallbona visitarà als de Museros, en una partida que pot ser vital.

Faura domina en segona
En segona categoria, al grup A, Faura continua dominant de forma molt còmoda la seua lliga, serà sense problemes primer de grup, a falta encara de dues jornades. Al grup d'Alacant, és la Universitat d'Alacant A l'equip que pareix passarà com a primer, tot i que encara resten partides suspeses. El grup B, que està resultant el més igualat, classificarà amb quasi total probabilitat els dos equips d'Almussafes i els dos de Quart de Poblet.

Paró en el grup de 3a de València i ple funcionament entre setmana
En tercera categoria, els equips del grup A, que tenien una lliga més curta, es troben en fase d'esperar als rivals del grup de Castelló, que acabaran la seua lligueta la setmana que ve.

Les categories d'entre setmana també es troben en complet funcionament. En la primera d'elles, queda una jornada per disputar en els dos grups, i està molt interessant la classificació, amb Beniparrell manant al grup A i Meliana A líder del B. En la segona categoria a hores d'ara s'està disputant l'anada de quarts de final, mentre que en tercera resta encara una jornada de fase regular.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article