Fem Pilota - Capçalera

La segona partida del Trofeu Diputació d'Alacant es disputa esta nit a Dénia

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Dénia.
 
Torna el Trofeu Diputació d'Alacant d'escala i corda. Serà a la nit de hui divendres i al trinquet El Rovellet de Dénia, on es completarà la segona partida del triangular de la fase prèvia amb Puchol II, Héctor i Bueno contra Pere Roc II, Pere i Carlos (23 hores).
 
Per a Puchol II i els seus companys serà la segona i definitiva aparició en esta ronda. En el debut del passat diumenge a Murla es van imposar a Genovés II, Félix i Tomàs II per 60-30, resultat que els ha deixat molt prop de la final. L'equip va jugar molt contra un trio que va oposar molta més resistència de la que diu el marcador.
 
Pere Roc II s'estrena en el torneig. Este és quasi l'equip campió de la Lliga, amb l'entrada de Pere per Jesús, i quasi l'equip que va guanyar la passada edició d'este mateix Trofeu Diputació d'Alacant, però ara amb Pere Roc II i fa un any amb Giner.
 
Deixant a banda les diferències de cartells i competicions del passat, el que està clar és que es tracta d'un dels millors trios que es poden confeccionar en l'actualitat, almenys per noms. A Dénia es podrà comprovar si també per joc. Els rivals ja han demostrat que, efectivament, són un equip que aspira al títol, per noms i per joc.
 


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris

Eduard Benissa
1.

es preveu un ple a rebentar. Es l'hora mes adecuada per fer una partida de pilota

Comenta aquest article