Fem Pilota - Capçalera

Pasqual de la Pobla comença la defensa de l'Individual autonòmic d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / València.

El Campionat Autonòmic Individual d'Escala i Corda viurà les seues primeres partides el pròxim cap de setmana.

Una edició més, i ja en van nou, la pilota de vaqueta rodarà des de Petrer i Benissa fins a Vila-real i Onda, passant per Manises, Torrent, Sueca, Riba-roja o Montcada. Quasi mig centenar de participants, provinents de divuit clubs, i repartits en sis categories, jugaran al llarg dels mesos de maig, juny i juliol per a aconseguir el títol que els reconega com a campions individuals d'escala i corda.

La màxima categoria comptarà enguany amb sis jugadors de renom. Participarà el campió de la temporada 2017, que defensa el títol, Pasqual de la Pobla, així com el subcampió, Terio de l'Eliana, que juga pel club de Llíria. També estarà altre jugador de qualitat com és Boni, inscrit pel club de Meliana, Borja de Benissa, la jove promesa Edu del CPV Llíria i Christian del CPV Pobla de Vallbona.

Entre tots els clubs que presenten participants cal destacar al de Torrent, que amb un total de deu jugadors bat el rècord de participació. Per darrere tenim al club d'Onda, amb cinc inscrits, el de Meliana amb quatre i els tres representants de Llíria, Manises i Montcada. La novetat de l'anterior edició, la categoria de veterans, enguany també tindrà participants en un intent de consolidar la competició entre els més majors.
 

Pasqual i Terio van ser els últims finalistes. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article