elmusa

Presentat el II Campionat de Frare que es disputarà a Traiguera i al Barri d'Enroig (Xert)

Frontó

PilotaViu / FPV / Castelló.

Traiguera i Xert (Barri d'Enroig) seran les poblacions que acolliran la segona edició del Campionat Autonòmic de Frare que es va presentar, durant el matí d'ahir dimarts, a la Diputació de Castelló. La segona edició continuarà amb el format de la primera, i seguirà tenint com objectiu principal la recuperació de la modalitat autòctona de pilota valenciana a paret preferida a les comarques del nord, el Frare.
 
En l'acte van participar el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, de l’alcalde de l’Ajuntament de Traiguera, Javier Ferrer, de l’alcalde de l’Ajuntament de Xert, José Rosendo Segarra, així com de Lluís Ramos, membre col·laborador del Club Pilotari Castelló, i Pablo Linares, vigent campió de l’Autonòmic de Frare i únic jugador professional de la província de Castelló i el Diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Luís Martínez. En definitiva, van estar representades totes les institucions que col·laboren amb la Federació de Pilota Valenciana i fan possible la celebració d’aquesta segona edició de l’Autonòmic de Frare.
 
José Daniel Sanjuán assenyalava que «l’any passat agafarem la iniciativa del Club Pilotari Castelló per tractar d’impulsar la modalitat. Volem que els pobles de la província de Castelló s’impliquen molt més. Volem donar-li la visibilitat que li pertoca, i per això el Frare ja té un campionat federatiu». Seguidament Lluís Ramos, representant del Club Pilotari Castelló ressaltava que esta edició seguirà el format de l’anterior però amb una sèrie de millores, «tractarem que vinga més gent de  fora, la competició s’estendrà al divendres 6 de juliol amb les categories escolars i femenines, mentre que dissabte i diumenge serà el torn de les categories federades i recreatives, respectivament».
 

Pablo es va proclamar campió l'any passat de la màxima categoria amb la seua parella. FOTO: FPV
 
Cal recordar que aquesta segona edició de l’Autonòmic de Frare es disputarà el cap de setmana del 6 al 8 de juliol. L’inscripció per a les diferents categories de competició convocades està oberta des del passat 18 de Maig i s’allargarà fins al 20 de Juny o fins completar les places d’inscripció de cada categoria. L’enllaç de la mateixa és el següent: http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_7466.pdf.

Per consultar més informació: http://fedpival.es/noticies/detall_anteriors/6772 o al correu de contacte: secretari@fedpival.es.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article