Fem Pilota - Capçalera

La setena edició del Campionat Individual de Galotxa ja té definits els emparellaments

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.
 
Ahir dilluns, a la vesprada, es va fer el sorteig dels encreuaments de les eliminatòries del torneig en la seu federativa. En el mateix varen quedar determinades les semifinals en primera categoria, en les quals l'actual campió —que també ve de guanyar la Lliga 2—, Julian Martí del CPV Faura, va quedar emparellat amb Alex Olivas del CPV Quart de les Valls. El subcampió de la temporada passada, i campió en les dues anteriors, Juan Carlos Casanova del CPV Quart, es jugarà la plaça per a la final amb Jorge Mormeneo del CPV Massalfassar. Les partides tindran lloc en els carrers de pilota dels participants les setmanes del 9 i 16 de juny, jugant-se les finals ja en el mes de juliol en canxa per determinar.
 
La divisió de plata tindrà com a protagonistes de la primera semifinal a Carlos del CPV Faura i a Carlos del CPV Marquesat, mentre que en la segona eliminatòria ho seran Pere del CPV Marquesat i Joan del CPV Tamborí. Respecte a tercera A Paco de Borbotó es jugarà una plaça per a la final de categoria amb Guillem de Meliana, sent Carles de Borbotó i Eloi de Quart qui s'enfronten en l'altra semifinal. Per últim, en tercera B, Angel de Faura s'enfrontarà amb Dani de Borbotó i Carlos d'Albuixech amb Andrés de Montserrat.
 
Menció a part tindrà la competició en trinquet, on s'han organitzat dues categories que tindran les seues finals el cap de setmana del 30 de juny. La primera d'elles tindrà a Gabi de Massalfassar i Paco d'Onda lluitant per una plaça en la final, com també Ximo de Xilxes i Felip de Rafelbunyol. En la segona hi haurà sis equips que jugaran primer una ronda prèvia abans de semifinals. Jaime de Manises rebrà a Diego d'Onda, Pedro d'Onda jugarà contra Pedro de Manises, i els dos jugadors nous en la competició, Ramon i Feli d'Almassora, s'enfrontaran entre ells.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article