elmusa

Puchol II comença amb els tallers per diferents escoles de les comarques de Castelló

Món Escolar

PilotaViu / Vila-real.

Xavier Puchol (Puchol II) visita esta setmana i la vinent les comarques de Castelló per participar en les xerrades-taller que s'organitzaran als clubs pilotaris d'Onda, Almassora i Castelló. Esta iniciativa —que s'emmarca dintre el projecte "Endavant pilota" del Villarreal CF— pretén apropar el món de la pilota professional a les escoles. L'activitat consta de dues parts: una xerrada on els més menuts podran conéixer de primera mà com és el dia a dia d'un jugador professional i un taller on posaran en pràctica les recomanacions i consells de Puchol II.
 
Les xerrades-taller començaran el divendres 25 de maig al Club Pilotari Onda, a les 17 hores. Dimarts 29 serà el torn del Club Pilotari Alamassora, també a les 17 hores. Finalment, el Club Pilotari Castelló rebrà la visita de Puchol II dijous, 31 de maig, a les 18 hores.
 
Vídeo de la presentació de Puchol II com a embaixador d'Endavant Pilota


 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article