Xavi i Miravalles i Jordi i Eugenio guanyen el II Torneig Ciutat de Carcaixent de Màdel

Participa

El II Circuit de Màdel va fer la segona parada a Carcaixent, on un any després, les pistes de la Piscina Municial acollien el segon Trofeu Ciutat de Carcaixent. Al matí d'ahir diumenge es va viure un gran ambient a la localitat de la Ribera, amb un total de 14 equips que es repartiren en les dues categories, la d'iniciació i l'avançada. Durant tot el matí hi van haver interessants partides, primer de la fase de grups i al final, de les eliminatòries. Les semifinals van estar molt interessants, sobretot en categoria d'iniciació, però les finals no podrien haver estat més disputades. En ambdues categories els campions es van imposar per la mínima, 6 jocs a 5, mentre que en inicicació el resultat fou de 6-4. 
 
L'equip dels Canalins tornava al circuit i ho va fer de la millor manera possible. Amb victòria final en la màxima categoria. Xavi i Miravalles van superar al Pollos Planes – Galodasa, on jugaven Guillem i Manolo (en susbstitució del lesionat Ricard).
 

Xavi i Miravalles, campions de la categoria avançada. FOTO:  Ulisses Ortiz
 
En iniciació, la final va reflectir el que es va viure durant tot el matí. Jordi i Eugenio de Carlet s'imposaren per la mínima a Quique i David de Guadassuar, després d'un campionat en què la igualtat va ser la tònica dominant.
 

Jordi i Eugenio, campions de la categoria d'iniciació. Foto: Ulisses Ortiz
 
La pròxma parada del II Circuit de Màdel serà el 17 de juny a Miramar. La localitat de de la Safor ja es preprara per acollir el seu tercer torneig, un dels clàssics de la modalitat. Pròximament es donarà a conèixer la informació per a poder inscriure's.

*Podeu veure tots els resultats del torneig punxant ací: Resultats II Torneig de Màdel Ciutat de Carcaixent

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article