Fem Pilota - Capçalera

Puchol II, Héctor i Bueno s'estrenen amb victòria en el V Trofeu Diputació d'Alacant

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival.
 
El V Trofeu Diputació d’Alacant va començar este diumenge a Murla on es completava la primera de les tres partides de la ronda prèvia. Puchol II, Héctor i Bueno superaven a Genovés II, Félix i Tomàs II pel resultat de 60-30.
 
El trio de Genovés II començava millor. Es notava que les tres línies blaves tenien més tocat el trinquet de Murla i els jocs queien del seu costat amb més facilitat (15-25). Però els rojos no necessitaven massa temps per a aclimatar-se al recinte. Després dels primers quatre jocs, la partida estava igualada a 25 i el nivell entre les dues formacions també (25-25).
 
Posteriorment, la partida es tornava roja, però amb Genovés II, Fèlix i Tomàs II, demostrant que podien capgirar la situació (35-30). Després sí que hi hauria superioritat manifesta de Puchol II, Héctor i Bueno, que posaven en el marcador un clar 45-30.
 
I si bé la resta dels parcials també van ser rojos, el desenllaç podria haver sigut diferent si els blaus hagueren aprofitat els dos jocs en els quals van tenir val i 15, que haurien posat la partida en 45-40.
 
La següent jornada tindrà lloc el divendres al trinquet El Rovellet de Dénia on l’equip de Puchol II tancarà la seua participació en esta ronda, en esta ocasió contra Pere Roc II, Pere i Carlos, a les 23 hores.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article