elmusa

El trinquet de la Pobla de Vallbona proclama als joves campions en les finals del Caixa Popular

Escala i Corda

U. Ortiz / P. Molins / La Pobla de Vallbona.
 
El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir ahir, diumenge 20 de maig, les finals de dos importants campionats on els pilotaris professionals del futur competeixen demostrant que ja tenen un gran present. Yago i Natxo de Castalla, amb Lluís d'Agost es proclamaren campions de la primera de les finals, la de la Lliga Promeses. En la segona cita de la vesprada, Martí I de Montcada, Àlex de Vinalesa i Nando d'Alfarb alçaven el títol davant un trinquet que pràcticament lluïa ple per a la gran ocasió.
 

Els nou jugadors abans de les finals. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Molta emoció en la final de la Lliga Promeses
Yago, Natxo i Lluís s'enfrontaven a Àlex de Dénia, Hilari de Beniparrell i Àlex Catalán d'Onda. A la partida no se li podria demanar més emoció, ja que al desenllaç s'arribava amb una igualada a 50 on tot podia passar. No obstant això, Yago, Natxo i Lluís van tindre més calma i van ser capaços de guanyar els dos últims jocs, per a aconseguir el trofeu.
 

Gran ambient al trinquet de la Pobla de Vallbona. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Victòria contundent de Martí I, Àlex i Nando en Lliga 2
En Lliga 2 Martí I, Àlex i Nando s'emportaren el campionat amb una victòria clara en la final sobre Julio d'Alginet, Javi Font de la Baronia i Pablo Salvador de Borbotó. Des del primer moment, Martí I i companyia dominaven una final que a més a més, va estar marcada per la pilotada que va rebre un dels seus rivals. Una pilotada de Julio impactava en la cella de Javi Font que havia de deixar-se la partida amb 40-20. Afortunadament no va ser res i els seus companys continuaren la final, sent capaços de sumar un altre joc. Al remat, 60-25.
 

Fageca intentant curar la ferida a Javi Font. FOTO: Ulisses Ortiz
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article