Fem Pilota - Capçalera

Els equips locals guanyen en una nova jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

Els equips de Kiwa-Quart i el CPV Faura s’afiancen al capdavant de la classificació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. A falta de tres jornades per a acabar la lligueta que dóna dret a passar a semifinals, es perfilen com a favorits, en companyia de l’equip de Marquesat; seguits per un altre grupet de tres, que són Montserrat, Albuixec i Beniparrell, dels quals es classificaran els quatre primers, per la qual cosa cada vegada serà major l’emoció i menys menut el marge d'error per a qualsevol, en particular els tres últims.
 
Faura derrota a Montserrat, 70-25
En esta jornada, totes les partides han sigut guanyades de forma solvent pels equips que jugaven de locals. Faura (Martí, Llopis, Sergio i M. Àngel) demostrà estar en bona forma i es va imposar davant de Montserrat (Óscar, Javi, Carlos i Galán), 70-25.
 
Kiwa-Quart supera Meliana, 70-20
Al carrer de Quart de les Valls, el Kiwa-Quart (el Moro, el Xato, Alex i el feridor Berbis) també superava al Meliana (Sergio Lis, Mellado, Prades i Ramon), per 70-20. Resultat, igualment rotund.
 
Marquesat només deixa fer un joc a Beniparrell, 70-5
A la canxa de Marquesat s’ha produït la victoria més contundent, ja que els locals (Pau, Alex, Nando, Sopetes i Benja) derrotaven al Beniparrell (Hilari, Herrera, Luis i Toni) per 70-5. Un resultat aclaparador, ja que els de casa anaven forts a per totes i els visitants tenien un dia prou fluix.
 
Massalfassar aprofita el dèbil moment d’Albuixec, 70-20
I a Massalfassar passava quasi el mateix. Els de casa (Jorge, Ximo, Luis i Paco) eren superiors als d’Albuixec (Sergi, Samuel, Margaix i Alfonso), com ho reflexava el resultat final de 70-20. Sergi tenia problemes físics i Samuel tampoc estaba molt bé; per mentre que els de Massalfassar els eixia tot redó.
 
A més, a mitjan setmana s’ha disputat la partida ajornada entre Beniparrell i Faura, que tingué molta emoció i a la fi va guanyar Beniparrell, 70-65, per la qual cosa es repartien els punts, dos per al guanyador i u per al perdedor.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 26 punts.
Faura, 22.
Marquesat, 20 (-1 partida ajornada)
Beniparrell, 17.
Albuixec, 17.
Montserrat, 6 (-1 partida ajornada).
Massalfassar, 9.
Meliana, 1.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article