Fem Pilota - Capçalera

Massalfassar torna a gaudir de les trobades de Pilota a l'Escola

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Massalfassar.

El Poliesportiu de Massalfassar va ser el protagonista de la sisena de les set trobades del Programa d'innovació educativa Pilota a l'Escola en Primària. Esta població de l'Horta Nord és tota una experta en acollir un gran esdeveniment d'estes característiques, ja que porta fent-se des de fa 9 anys. Al recinte hi ha un carrer de galotxa, un trinquet i tres frontons, idonis per a la pràctica de la Pilota Valenciana.

En aquesta ocasió, comptava amb l'assistència de 20 col·legis, amb vora 700 alumnes. Concretament estos centres són: Col·legi Europa (València), Col·legi Argos (València), CEIP la Muralla (Canet de Berenguer), Col·legi Hernández (Castelló de la Ribera), CEIP Mediterrani (Meliana), Col·legi Sagrada Família (Massamagrell), CEIP Ausiàs March (Sagunt), CC Luz Casanova (València), CEE Squema (Torrent), Col·legi Sagrado Corazón (Meliana), CEIP Sant Vicent (Faura), CEIP Llorens i Rollo (Catarroja), CEIP Fernando de los Ríos (Burjassot), CEIP Mare Nostrum (València), CEIP Paluzié (Catarroja), Col·legi Francisco Llopis (Llíria), CEIP Sant Bertomeu (Godella), Escola la Masía (Museros), CEIP Antonio Ferrandis (Paterna) i CEIP Sant Llorenç Màrtir (Massalfassar).
 

Una de les escoles participants en la trobada. Foto: FPV

La jornada va estar marcada per la pràctica de la modalitat del raspall. Els xiquets i xiquetes van omplir de vitalitat els sis espais de joc habilitats en el poliesportiu municipal. A més, tots els participants van poder demanar una signatura a Puchol II, que es va apropar fins a Massalfassar. Paral·lelament també van poder gaudir amb tallers lúdics i pistes inflables.

Van estar presents, en la sisena de les set trobades que se celebren durant l'últim trimestre del curs escolar 2017/2018, l'alcalde de Massalfassar, Carles Fontestad i el regidor d'esports, Joan Morant, acompanyant al president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; al coordinador de pilota valenciana de la GVA, Sebastià Giner i als representants de la Fundación Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez i Carles Baixauli. Un any més, l'Ajuntament ses va entregar amb esta experiència amb els alumnes de primària, i ja pensa a tornar a celebrar-ne una altra el pròxim any. A més, el Col·legi Sagrada Família de Massamagrell i el CEIP Trullàs de Benifaió van rebre dos lots de material pels treballs que han realitzat, i que estan relacionats amb la pilota valenciana.

A hores d'ara, només resta la Trobada que es realitzarà per als col·legis de Castelló, la que reunirà els centres de primària al Poliesportiu de Benicarló, el dia 6 de juny.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article