elmusa

Tot a punt per a les finals de la Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular a la Pobla de Vallbona

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

El saló de plenaris de l'ajuntament de la Pobla de Vallbona va ser el lloc escollit per a la presentació de les finals de la IV edició de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda, i de la Lliga Promeses Caixa Popular d'Escala i Corda.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi, Josep Vicent Garcia; la regidora d'Esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco; el nou director de l'entitat Caixa Popular a la Pobla Vallbona, Josep Chaqués; el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López i Javier Castillo com a representant del CPV la Pobla de Vallbona.

Iris Marco va ser l'encarregada d'obrir els parlaments i va explicar totes les accions que s'han realitzat des de la seua àrea en pro de la pilota. "Hem adquirit el trinquet i hem canviat el paviment. En breu iniciarem les reformes per a cobrir-lo". També va afegir: "diumenge tindrem les promeses més destacades de l'Escala i Corda a la Pobla i de ben segur que ens faran vibrar". Seguidament, Javier Castillo va desitjar sort als jugadors finalistes i va assenyalar: "espere que el diumenge puguem gaudir d'una bona partida de pilota". A continuació, el vicepresident d'Escala i Corda de la FPV va agrair tant a la Pobla de Vallbona com a l'entitat bancaria Caixa Popular el seu compromís en el suport de la pilota valenciana pel que fa al vessant de promoció.
 

Les finals es jugaran diumenge a partir de les 17.30 h
 
Durant la seua intervenció, Josep Chaqués representant de Caixa Popular, valorava els 40 anys d'història de l'entitat valenciana. "Caixa Popular té un compromís ferm amb la pilota valenciana, és una de les seues senyes d'identitat. Apostem pel futur i les promeses del nostre esport", explicava. Per últim, l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, declarava que "la pilota està tornant a remuntar després d'anys molt durs per a tots on la televisió havia desaparegut. En breu tornarem a tindre retransmissions de pilota, i encara que potser no aconseguim ser un esport de masses, aconseguirem portar el nostre esport autòcton al lloc que li pertoca. A tots vosaltres, els jugadors que disputareu diumenge estes finals, us tocarà viure el futur més pròsper del nostre esport, i per al diumenge us desitge molta sort".

Una vegada finalitzades les intervencions els grans protagonistes, els jugadors finalistes, van ser presentats. Les finals es disputaran el pròxim diumenge dia 20 a partir de les 17.30 hores amb el següent programa:

Final Lliga Promeses Caixa Popular - Yago del CPV Castalla, Natxo del CPV Castalla i Lluís del CPV Agost contra Alex Tur del CPV Dénia, Hilari del CPV Beniparrell i Alex Catalan del CPV Onda
Final Lliga 2 Caixa Popular - Martí I del CPV Faura, Àlex Alandes del CPV Marquesat i Nando del CPV Marquesat contra Julio del CPV Alginet, Javi Font del CPV Baronia i Pablo Salvador del CPV Borbotó.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article