elmusa

Puchol II i Santi alcen el Trofeu Villarreal CF en una final de primera

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

Puchol II i Santi, amb l'ajuda del feridor Miguelin, han conquerit el títol del III Trofeu Villarreal CF després d'una dura batalla. Marc, Nacho i Tomàs II han sigut uns dignes rivals. La partida, que ha sigut retransmesa per 'streaming' a través del web d'À Punt, ha fet les delícies del gran nombre d'aficionats que ha ocupat els seients del trinquet Salvador Sagols de Vila-real i, també, de tots aquells que ho han pogut seguir des de sa casa.

El feridor Castell ha sigut l'encarregat de posar en joc la primera pilota de la final. El trio blau, des del rest, ha fet pujar el seu primer joc al marcador sense massa complicacions. Tanmateix, la lluita anava a començar a partir del segon. Cada pilotari ha fet gala dels seus punts forts per a donar un espectacle fantàstic, amb alternatives constants.
 

La parella s'ha escapat primer amb el 35 per 25. Tot seguit, ha arribat la bona reacció blava, que feia tres jocs seguits per a situar-se 35 - 40 per davant. De nou, un magistral Puchol, ben acompanyat per Santi, que semblava multiplicar-se per moments, han fet dos jocs seguits per a avançar-se 45 per 40. Els quinzes estaven sent llarguíssims i de bella factura, amb aplaudiments constants per part del públic. Els blaus igualaven a 45. En els últims jocs, ambdós equips han disposat de val per a fer el joc, però finalment han caigut del costat roig. Puchol i Santi han tornat a demostrar que fan una parella temible i han sabut mantindre la compostura quan la situació es posava més complicada. Al remat, 60 per 45 per a la parella que guanya un dels trofeus més prestigiosos de la modalitat de l'escala i corda.

Pere Roc II, Jesús i Carlos guanyen la final de consolació
Els actuals campions de Lliga han guanyat la partida que obria la vesprada davant Soro III, Héctor i Monrabal II. La partida estava sent dauera fins el 40 iguals, moment en el qual la formació de Pere Roc II s'ha escapat en el marcador fins al 40 per 60 final.


Els protagonistes de la jornada. Foto: Villarreal CF

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris

Juan
1.
El que jo no entenc és les hores que han posat per a un esdeveniment de tals característiques i siguent, a més, un trinquet que fa les partides per la nit en el dia a dia.

Si es vol fer espectacle, vendre un bon producte i tindre el trinquet ple, no es pot fer aquest torneig un DIVENDRES DE VESPRADA!

Xe, en compte de començar a les 17.00h de la vesprada, que es comence a les 20.00h i aixina tota la gent que treballa pot anar i es veuria el trinquet ple o, inclús, amb les entrades esgotades.

Comenta aquest article