Fem Pilota - Capçalera

Sacha serà ambaixador de la pilota a l'Àfrica

Pilota Món

PilotaViu / València.

El pilotari valencià, Sacha Kruithof, serà ambaixador de la CIJB (Confederació Internacional de Pilota a Mà) a l'Àfrica. El projecte, portat a terme amb l'ajuda de la Fundació José Luis López, impulsarà al Senegal un projecte solidari anomenat "Àfrica també juga", el qual farà arribar la pilota a centres educatius.

Sacha, un dels pilotaris més destacats del món en la modalitat de One Wall, visitarà aquestes escoles senegaleses per a ensenyar tot allò relacionat amb la pilota a mà. El jugador d'Orba es mostra especialment il·lusionat en aquest nou repte personal: "de totes les meues il·lusions amb aquest esport, la de donar suport a la seua difusió a l'Àfrica em sembla la més satisfactòria. Si gràcies a la pilota, portem alegria i conscienciem a la societat de la necessitat de donar suport als països més necessitats em sentiré molt satisfet".

Per a aquest projecte compta amb el suport de particulars que col·laboraran amb petites aportacions però també amb el suport del mecenes José Luis López que, a través de la Fundació Endavant Àfrica, de la qual és vicepresident, participarà en aquesta iniciativa solidària.

José Luis López no ha dubtat a col·laborar amb aquest projecte que inclourà la construcció de xicotets murs i pistes per a la pràctica del Joc de Pilota a Mà a les escoles adoptades per la seua Fundació i altres que pogueren incorporar-se. "Això ajudarà a les economies locals i a difondre un esport senzill i integrador amb un efecte multiplicador", comentava el jove pilotari.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris

Al Palero Orba
1.

Saxa, sempre endavant fins la victória !!.....i molta sort !!.

Comenta aquest article