Fem Pilota - Capçalera

À Punt retransmetrà la final del III Trofeu Villarreal CF per 'streaming'

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La final del III Trofeu Villarreal CF es podrà veure per streaming a través del web d'À Punt (divendres 18 de maig, 18.30h). El periodista Xavi Alberola serà l'encarregat de narrar la partida decisiva pel títol i ho farà amb la col·laboració de l'expilotari Fredi.

La vesprada, al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, començarà a les 16.45 h amb la disputa de la partida que decidirà el 3r lloc. Soro III no podrà comptar amb el seu company Javi, lesionat al muscle, i jugarà amb l'ajuda d'Héctor i Monrabal. Enfront, tindran l'equip de Pere Roc II, Jesús i Carlos, actual campió de Lliga. El guanyador tindrà un premi de 1.000 €.

La partida decisiva pel títol, amb un premi de 3.000 €, la jugaran Puchol II i Santi davant Marc, Nacho i Tomàs II, i serà la que es podrà veure per streaming, a partir de les 18.30 h. Ambdós equips van deixar molt bones sensacions en la jornada de semifinals i els aficionats confien a veure un gran espectacle de pilota..
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article