elmusa

Sabies que Martínez de Irujo és un gran aficionat de la pilota valenciana?

Sabies Què?

David Sarasol / València.

Un dels més grans jugadors de pilota basca, recentment retirat per una malaltia cardíaca, guanyador de tretze títols (5 manomanistes, 5 parelles i 3 quatre i mig), és un boig de la vaqueta.

Estiuejant habitual a les platges de Vinaròs, ha estat diverses vegades als trinquets valencians. A més a més, és seguidor de pàgines com PilotaViu o el Facebook del Museu de la Pilota i dels vídeos de YouTube que mostren la nostra pilota.

Admirador del gran Paco Cabanes 'el Genovés', va poder conéixer-lo en una de les visites que ha fet a terres valencianes, concretament un 27 de març de 2015 on, a més de gaudir de l'arròs al forn, va poder vore una partida de raspall on jugaven Waldo i Sanchis davant Moltó i Roberto.
 

Dos llegendes de la pilota. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

Ja va estar l'estiu de 2014 al trinquet de Borriana, convidat per Mezquita i Dani, trinqueters i exjugadors professionals.

L'última visita que ens va fer va ser per altres motius: la lesió que va patir durant la final del Campionat de parelles de 2016 on es va trencar un dit i, després de passar per diversos metges, va vindre a València a la clínica on treballa Genovés II, per veure si hi havia alguna possibilitat més.

Després d'eixa visita va visitar les instal·lacions del frontó J.A. Montesa del Puig on va poder veure el gran treball que realitza aquest club. Fruit de tot allò, ha sigut la partida que es farà el pròxim 20 de juliol en aquest frontó. La seua mediació ha servit per a concretar una partida en la qual participaran Mikel Beroiz i Eneko Yoldi davant Genovés II i Alejandro.

Però, el més cridaner és que Irujo serà el "botillero" (encarregat de donar consells als pilotaris) dels navarresos i Waldo, que rebrà un homenatge eixe dia, ho serà dels valencians.
 

Martínez de Irujo va visitar la clínica de Genovés II a Benimaclet (València). Foto: Museu de la Pilota del Genovés

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article