elmusa

Godelleta encapçala el Trofeu El Corte Inglés de galotxa en la categoria femenina

Galotxa

PilotaViu / FPV / Godelleta.

El Campionat Autonòmic de Galotxa - Gran Trofeu El Corte Inglés ha arribat a les deu jornades disputades en la seua categoria femenina.

Tot i haver de descansar la passada jornada, per obligacions del calendari, les xiques del club de pilota de Godelleta ocupen la primera posició de la classificació. Sara, Victoria, Andrea i Carolina tenen ara 24 punts al seu caseller, sis més que les seues principals rivals, els dos equips que presenta el club de Borbotó en el torneig. Esta setmana, Godelleta jugarà en el seu carrer de pilota davant el Caixa Popular Pobla A.

Les altres dues partides de la jornada poden ser determinants, ja que el Cent Duros Borbotó A, que ocupa la segona posició de la taula, empatat a 18 punts amb el Cent Duros Borbotó B, compta amb huit partides jugades, per nou partides que ha jugat el Borbotó B. El primer equip del club de la pedania de València jugarà esta setmana a casa davant la Pobla C, mentre que el Borbotó B disputarà la seua partida com a visitant amb el Llíria BAM al trinquet de la població del Camp de Túria.

La classificació del Trofeu El Corte Inglés en categoria femenina està així:

1r. Caixa Popular Godelleta - 24 punts
2n. Cent Duros Borbotó A - 18 punts
3r. Cent Duros Borbotó B - 18 punts
4t. CPV Llíria BAM - 11 punts
5é. Caixa Popular Pobla C - 7 punts
6é. Caixa Popular Pobla A - 5 punts
7é. Caixa Popular Pobla B - 4 punts
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article