Fem Pilota - Capçalera

La trobada de Pilota a l'Escola a Piles congrega 14 centres de Primària

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Piles.

A Piles, comarca de la Safor, va arribar una trobada més del programa Pilota a l'Escola. Un total de 14 centres de primària es van congregar en el Poliesportiu Municipal de Piles, que va acollir este esdeveniment esportiu i educatiu per segon any consecutiu.

En el Poliesportiu de Piles la pilota valenciana té un paper fonamental, sobretot el raspall, no debades hi ha un trinquet amb gran activitat, el Ciscar, que compta amb una escola de pilota, i celebra partides professionals setmanalment.

En esta quinta trobada es van concentrar al voltant de 500 alumnes de 4t de Primària vinguts dels centres CEIP l'Alcocera de Polinyà de Xúquer, CEIP El Rebollet d'Oliva, CEIP Verge dels Desemparats d'Oliva, Col·legi La Encarnación de Sueca, del CEIP José Pedrós de Piles, CRA Riera Baixa de Llaurí, CEIP Benicadim de Beniarbeig, CEIP Santa Anna d'Oliva, CEIP San José de la Montaña d'Oliva, CEIP la Carrasca d'Oliva, CEIP Lluís Vives d'Oliva, CEIP Sant Pere Apòstol de l'Alqueria de la Comtessa, CEIP Hort de Palau d'Oliva, i per últim, el CEIP Les Foies del Grau de Gandia. Durant tot el matí imperava principalment el joc del raspall que va omplir les sis pistes de joc que es van habilitar per a l'ocasió. Els menuts també van poder gaudir de jocs i tallers, on van confeccionar adhesius, i punts de lectura amb la llegenda de Pilota a l'Escola, cares pintades i veles aromàtiques, entre d'altres.

Van estar presents en la jornada l'alcalde de Piles, David Morant i el regidor de Turisme, Custo Pons, acompanyant al president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i als membres del CPV Piles.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article