elmusa

Massalfassar viu la fase final de la 1ª edició de Pilota a l'Escola de Secundària

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Massalfassar.

Més de cent alumnes de deu centres de Secundària han gaudit del nostre esport en la fase final de la 1ª edició de Pilota a l'Escola dirigida als alumnes d'ESO, a Massalfassar.

Els deu centres, provinents de localitats des de Borriana a Pedreguer, s'han reunit en el trinquet i en el carrer de pilota de Massalfassar per a celebrar la primera trobada del projecte conjunt de la Generalitat i la Federació de Pilota dirigida a alumnat de Secundària. Els centres que han participat en l'encontre han sigut l'IES Llombai de Borriana, el Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera, l'IES Càrcer, l'IES Consuelo Aranda d'Alberic, l'IES Pedreguer, el col·legi Esclavas de Maria de València, l'IES Escultor En Francés Badia, el Col·legi José Lluch d'Alboraia, l'IES Parque Arqués de Benilloba i el Col·legi Asunción d'Ontinyent.

Els equips han jugat una primera fase on s'han enfrontat entre tots ells en les dos canxes de joc, demostrant tot el que han aprés dels seus professors. Els alumnes han esmorzat fruita de proximitat i temporada gràcies a Mercavalència que, els ha regalat, a més, un còmic per conscienciar-los de la importància del consum responsable d'aliments.
 

Molt bon ambient a Massalfassar. Foto: FPV

Finalment els quatre equips que han passat a les semifinals han sigut el Col·legi Hernàndez de Castelló, l'IES Càrcer, el Consuelo Aranda d'Alberic i l'IES Pedreguer, sent els finalistes este últim i l'escola de Castelló. Els premis han sigut entregats per l'alcalde de Massalfassar, Carlos Fontestad, el coordinador de pilota de la Generalitat Sebastià Giner i José Daniel Sanjuan, president de la Federació. També ha estat donant suport als participants al llarg del matí Josep Miquel Moya, director general d'Esports de la Generalitat. Els premis van acompanyats amb una dotació econòmica perquè els centres educatius facen ús d'ells en material esportiu de pilota valenciana.

La classificació final de la primera Trobada-Cloenda de Pilota a l'Escola de Secundària ha quedat així:

1r Col·legi Hernàndez
2n IES Pedreguer
3r IES Consuelo Aranda
4t IES Càrcer
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article