Naix la Lliga Intercomarcal de Raspall per a escoles de pilota

Participa

El passat diumenge 13 de maig va començar la I Lliga Intercomarcal de Raspall.

Aquesta lliga, llançada des del Club de Pilota de Picanya, naix amb l'objectiu de seguir fomentant l'esport de la pilota però, sobretot, per a mantindre l'esperit competitiu de les categories més joves de la pilota.

La lliga té un format de seus. Cada cap de setmana es juga a un dels pobles on els seus clubs o escoles han decidit participar. Hi ha dos categories, una de xiquets i xiquetes entre 6 i 10 anys (benjamins/es i prebenjamins/es) i altra d'alevins/es.

Els clubs participants en la lliga són: CPV Riba-roja, CPV Ovocity Marquesat, CPV Llíria, CPV Xúquer de Sueca i el CPV de Picanya.
 

Els xiquets van rebre donatius de la Federació de Pilota i de la Universitat de València. Foto: CPV Picanya

El diumenge passat, a Sueca, va tindre lloc la primera jornada. Van competir les escoles de Xúquer, Marquesat i Picanya. Durant tot el matí els xiquets i xiquetes d'aquestes tres escoles van omplir el trinquet de Sueca fent gaudir a tots els assistents. Cal destacar la gran esportivitat que van mostrar tots i totes les participants durant tota la jornada.

Dues entitats importants com la Federació de Pilota Valenciana i el Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner de la Universitat de València han col·laborat amb donatius de material per a tots els xiquets i xiquetes que participaran en la lliga.

Ací teniu els resultats de la primera jornada i les classificacions provisionals.

 

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article