elmusa

Javi serà baixa en l'última jornada del Trofeu Villarreal CF

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

Finalment, Javi no podrà participar en l'última jornada del III Trofeu Villarreal CF. Tal com informa la Fundació per la Pilota Valenciana, el mitger de Massalfassar pateix un trencament del tendó del múscul supraespinós que l'obligarà a estar al voltant de 15 dies de baixa.

Javi es va lesionar a l'inici de la partida que disputava diumenge passat al trinquet de la Pobla de Vallbona. Un colp contra la muralla el va obligar a abandonar la partida. Javi es va mostrar esperançat amb la seua recuperació, però finalment Soro III, el seu company al Trofeu Villarreal CF, haurà de comptar amb altres companys per a intentar guanyar la partida pel tercer lloc.

Els pilotaris que faran equip amb Soro III seran Héctor i Monrabal. Enfront tindran a Pere Roc II, Jesús i Carlos, vigents campions de la Lliga Bankia d'Escala i Corda. Tot i que es tracta d'una final de consolació, el premi econòmic és de 1.000 €, una xifra poc habitual en campionats d'estes característiques.

La final del trofeu de l'equip de futbol de la Plana la jugaran Puchol II i Santi davant Marc, Nacho i Tomàs II, i serà retransmesa en directe, per streaming, a través de la web d'À Punt, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Fredi. El campió s'endurà un dels premis econòmics més sucosos de la temporada: 3.000 €.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article