elmusa

Javi espera recuperar-se per a l'última jornada del III Trofeu Villarreal CF

Escala i Corda

Paco Durà / València.

El mitger de Massalfassar, Javi, va patir una lesió ahir, al trinquet de la Pobla Vallbona, només començar, al segon joc de la partida. En intentar tornar una pilota, "a punta de llotgeta", es va fer mal al muscle, en topar amb la muralla per tornar la pilota en una postura forçada. Açò va fer que la partida es donara per finalitzada, ja que Javi no podia continuar.

El jugador ha sigut reconegut pel metge en la clínica Quirón i, segons confirma ell mateix, li han diagnosticat "una forta contractura" -diu-, però creu que "amb ajuda del fisioterapeuta, espere recuperar-me per jugar divendres a Vila-real".

Si es recupera a temps, Javi jugarà, amb Soro III, la primera partida de la vesprada pel tercer lloc. Enfront, tindran l'equip de Pere Roc II, Jesús i Carlos. La partida que decidirà el títol la jugaran Puchol II i Santi davant Marc, Nacho i Tomàs II.

Vídeo resum de la primera jornada del Trofeu Villarreal CF
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article