Fem Pilota - Capçalera

El sud també gaudeix de les trobades de Pilota a l'Escola a Santa Pola

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Santa Pola.

El Poliesportiu Municipal Paco Hernández de Santa Pola va celebrar, durant tot el matí del divendres 11 de maig, la quarta Trobada final del programa d'innovació educativa 'Pilota a l'Escola'.

En aquest dia festiu per als escolars a la localitat de Santa Pola van participar els centres CEIP Sant Bartolomé, d'Oriola; CEIP Ramón Cuesta, CEIP Azorín, CEIP Hispanidad i CEIP José Garnero, els quatre de de Santa Pola; CEIP Ferrández Cruz, d'Elx; CEIP El Acequión, de Torrevella; CEIP Las Heredades, de Las Heredades; CEIP Mediterráneo, de Pilar de la Foradada; i per últim CEIP Gloria Fuertes, de San Miguel de las Salinas.

Mapi, la mascota de la pilota valenciana, també va estar al costat dels més menuts de les comarques del sud. També van assistir l'alcaldessa de Santa Pola, Yolanda Seva; la regidora d'esports, Maria Dolores Tomás i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán.

Per primera vegada, el programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana té previst realitzar set trobades. El programa d'innovació educativa finalitzarà el pròxim 23 de maig amb l'última de les trobades. El lloc escollit serà el Poliesportiu de Benicarló, però dilluns pròxim serà el torn de Canals, mentre que divendres 18 la localitat de Massalfassar acollirà la trobada més multitudinària. Totes aquestes trobades compten amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, manifestava "la importància de realitzar jornades com aquesta al sud de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, en les accions que realitza la Conselleria i la FPV en favor del nostre esport". Per la seua part, Yolanda Seva alcaldessa de Santa Pola assenyalava que "estem molt contents d'haver pogut ser seu d'aquesta trobada i esperem poder ser centre neuràlgic dels col·legis de la rodalia. Ens agradaria continuar albergant Pilota a l'Escola".
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article