Fem Pilota - Capçalera

El Kiwa-Quart guanya a Montserrat i es consolida com a líder en la galotxa

Galotxa

Paco Durà / Montserrat.

El Campionat de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés, manté la lluita entre sis equips que opten a les quatre places que donen dret a disputar les semifinals, essent cada vegada més la lluita i l'emoció en la part alta de la classificació, on es manté de líder destacat el Kiwa-Quart, actual campió de la modalitat.

Molèsties del Moro en un genoll
A la canxa de Montserrat, el Kiwa-Quart, format pel Moro, el Xato, Alex i Berbis, s'imposava als locals (Óscar Javi, Carlos i el feridor Añó), per 50-70, un resultat que donava dos punts als de Quart per u als de Montserrat. En la partida es va veure la superioritat dels guanyadors, encara que la seua figura, el Moro, tenia algunes molèsties al genoll i se li notava menys efectiu al rebot. Però el Xato i Alex van estar a bon nivell i, després d'una primera part en la qual anaven per davant els locals, la partida es decantava per als campions. Tot i això, en el club de Quart estan expectants per vore si el Moro es recupera del genoll.

Beniparrell derrota Massalfassar, 70-40
A Beniparrell, l'equip local, integrat per Julián, Hilari, Herrera i el feridor Toni superaven al Massalfassar (Jorge, Ximo, Guillem i el feridor Alberto), 70-40, resultat prou contudent per als de l'Horta Sud, on Julián tornava a fer el bot, demarcació en la qual alternen ell i el jove Hilari.

Marquesat s'emporta els punts de Meliana, 15-70
En la canxa de Meliana, total superioritat de l'equip de Marquesat (Pau, Sopetes II, Àlex Alandes i el feridor Benja), que va véncer al de Meliana (Adrià, Mellado, Miquel i Ramon), per 15-70. Una partida de total domini visitant.

Faura es queda els tres punts davant Albuixec, 70-0
L'equip d'Albuixec no va poder comparéixer, per lesió dels jugadors Sergi i Lucha. Per tant, el Faura es declara guanyador per 70-0.

Classificació:
Kiwa-Quart, 23 punts.
Faura, 18 (-1 partida ajornada).
Albuixec, 17.
Marquesat, 17 (-1 partida ajornada).
Montserrat, 16 (-1 partida ajornada).
Beniparrell, 15 (-1 partida ajornada).
Massalfassar, 6.
Meliana, 1.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article