elmusa

El III Trofeu Villarreal CF es posa en marxa

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.
 
El 'III Trofeu Villarreal CF’ es posarà en marxa d’ací a uns instants al trinquet Salvador Sagols de la localitat de la Plana. El torneig, malgrat la seua recent creació, s'ha convertit en una de les cites curtes més rellevants de la temporada i en esta edició s'han confeccionat uns equips que han demostrat una gran compenetració. Soro III i Javi s'enfrontaran a Marc, Nacho i Tomàs II en la primera partida del trofeu, a partir de les 17 hores. En acabant, els campions de la Lliga 2018, Pere Roc II, Jesús i Carlos, jugaran davant Puchol II, embaixador del Vila-real, i Santi, una parella que el 2015 també va alçar el títol de Lliga.
 
La cloenda tindrà lloc una setmana després, el 18 de maig. La sessió al trinquet de Vila-real començarà amb la final de consolació (17.00 hores) i tot seguit es dirimirà el títol, amb els dos guanyadors de la jornada de hui, divendres 11 de maig.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article