El Moro rebrà un homenatge a Quatretonda en una gran jornada de pilota

Participa

Com tots els anys, el club de Raspall de Quatretonda torna a fer la seua diada, enguany el 27 de maig.

Al matí tindrem tot un matí de partides amb els xavals de l'escola, seguit del típic dinar d'arròs al forn. Després de dinar tindrem una partida de raspall femení, amb les dos xiques del poble, Andrea i Afri i altres que vindran de la rodalia.

Cap a les 17 h vindrà el plat fort. Com cada any, farem un homenatge a un pilotari que s'ha retirat i enguany tenim el plaer de fer un reconeixement a un dels millors mitgers que ha deixat la pilota. Es tracta de José Francisco Garcia Boscà, més conegut com "el Moro", pilotari que enguany ha deixat de jugar partides amb quasi 48 anys, amb una dilatada carrera en la qual ho ha guanyat tot, gran jugador i persona. Jugaran antics companys seus com Juan, Armando, Gorxa, Roberto i Alberto, que de segur ens faran viure una gran vesprada de pilota.

Tot seguit tindrem la partida principal, amb figures emergents, com Mario de Bicorb, especialista en carrer i que està en un moment dolç de forma, i Ricardet, un dels actuals guanyadors de la lliga professional. Els dos s'enfrontaran a Montaner, un dels rests més prometedors, i Roberto d'Alzira, un dels millors mitgers joves.

Ja sabeu, esteu tots convidats el dia 27 al carrer del raspallot de Quatretonda.
 

Comentaris

JCFRC La Safor.
1.

M'agradaria saber d'on li ve el nom de Moro.

Comenta aquest article