elmusa

Continua el domini de Massalfassar en el Diputació de frontó per parelles

Frontó

PilotaViu / FPV / Massalfassar.

L'equip de Massalfassar, format per Moro i Alejandro, continua sense perdre en l'Autonòmic de frontó per parelles - Trofeu Diputació de València. La parella, líder amb molt avantatge, va tornar a tres punts que el fan situar-se a 9 punts del segon classificat. Tot un món. En esta ocasió van véncer l'equip de Museros pel resultat de 41 per 30.

Xest, per la seua banda, va guanyar a casa davant l'equip de la Pobla de Vallbona. El duel era entre rivals directes, i la victòria per 41 a 27 dels de Xest els situa en quart lloc, per davant els seus rivals en esta jornada. Cal destacar també que una lesió de Peluco fa abandonar de la competició a l'equip de Xera.

La situació en la taula està molt igualada entre el segon i el cinqué classificat, separats per només 2 punts.

Classificació:
1. CPV Massalfassar A 15 punts
2. CPV Quart de Poblet A 6 punts
3. CPV Museros 6 punts
4. Ayunt. Cheste 5 punts
5. CPV Racó de la Pilota Pobla Vallbona A 4 punts

La primera categoria d’entre setmana es troba molt entretinguda, sobretot en el grup B, on els primers classificats estan separats per pocs punts. De moment és líder l’equip de Borbotó B amb 13 punts, segon és Meliana A amb 12 i en tercera posició empaten Alfara del Patriarca i Beniparrell B amb 9 punts. Al grup A, mana de manera clara la formació de Beniparrell A.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article