L'escola del Genovés s'emporta dos ors dels Jocs Escolars

Participa

L’escola municipal de pilota valenciana del Genovés s’ha emportat un grapat de premis en les finals provincials de raspall dels Jocs Escolars. Dissabte pel matí, encetaren la final pel 3r lloc, els dos equips cadets en el trinquet de la localitat de la Costera. El B, format per Miquel, Andreu i Alan s’emportava el triomf 25 per 15 davant l’A, format per José Ramón i David. Després va ser el torn  de la final absoluta on, l’equip de l’escola de Bellreguard amb Salelles II, Javi i Blai eixia guanyadora davant Alcàntera-Càrcer, amb Murcianet i Marc. L’equip d’Alcàntera anava guanyant 10 per 05 i perdia el joc val i quinze, quan Murcianet, en una jugada desafortunada, va rebre una pilota a l’ull que el va fer abandonar la partida.

La tercera partida va ser la final pel 3r lloc juvenil on, Bicorb, amb Nicolàs, Sergio i Gregorio, varen guanyar 25 per 20 a Xeraco, que formava amb J. Planta, J. Martí i J. Mena. La final absoluta se l’emportava l’escola d’Alcàntera-Càrcer, amb Ramón, Raimón i Rafa, 25 per 20, davant el Genovés, amb Marcos, Joan i Jorge, amb una disputadíssima partida.

Després arribava la final pel tercer lloc infantil. Quatretonda, amb Raül, Andreu, A. Rus i A. Langa, guanyava a Bellreguard, amb Jeroni, Alex i Vicent, 25 per 10. La final absoluta va ser per als del Genovés, amb Antoni, Sergi i Bernat, davant Oliva, amb Carles i Jesús, 25 per 05.
 

El trinquet del Genovés va acollir els finals. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

Per la vesprada, en benjamins, Quatretonda guanyava Oliva C pel 3r lloc i Oliva A guanyava Moixent la final absoluta.

I per tancar la vesprada, en alevins, la Llosa guanyava Oliva pel 3r lloc i el Genovés a Bicorb la final absoluta 25 per 15.

Una vegada més, l’escola municipal del Genovés, anava a ser la més destacada, emportant-se dues de les tres finals a les que accedia, la d’alevins i la d’infantils, caient en juvenils davant Alcàntera-Càrcer. A més, s'emportava el 3r i 4t lloc amb els dos equips cadets. Completaven el pòdium Oliva en benjamins i Bellreguard en cadets.

Pòdium provincial de València dels XXXVI JECV de raspall:

- Categoria benjamí:
1r - Oliva A
2n - Moixent
3r - Quatretonda
4t - Oliva C
 
- Categoria aleví:
1r - El Genovés A
2n - Bicorb
3r - La Llosa de Ranes
4t - Oliva A
 
- Categoria infantil:
1r - El Genovés
2n - Oliva B
3r - Quatretonda
4t - Bellreguard A
 
- Categoria cadet:
1r - Bellreguard A
2n - Alcàntera-Càrcer A
3r - El Genovés B
4t - El Genovés A
 
- Categoria juvenil:
1r - Alcàntera-Càrcer
2n - El Genovés
3r - Bicorb
4t - Xeraco

David Sarasol
Director del Museu de la Pilota del Genovés

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article