Fem Pilota - Capçalera

La Pobla de Vallbona viu una emocionant semifinal de la Lliga Promeses Caixa Popular

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir la primera semifinal de la IV Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda, duel en el qual el trio d’Àlex Tur, Hilari i Àlex Catalan es va convertir en el primer finalista de la competició en superar al trio de Jesús, Edu i Luis Miguel pel resultat de 60 per 45.
 
Va ser una partida amb alternatives en la qual els rojos es van avançar en el marcador i van aconseguir un ampli avantatge, però seguidament els blaus van reaccionar i van igualar el duel a 45. En este moment els rojos van saber combatre millor la pressió i el nerviosisme dels jocs decisius, sumant de forma consecutiva els últims tres jocs del duel i aconseguint la victòria final pel resultat de 60 per 45.
 
D’esta forma el trio d’Àlex Tur del CPV Dénia,  Hilari del CPV Beniparrell i Àlex Catalán del CPV Onda s’enfrontarà en la gran final de la Lliga Promeses el pròxim 20 de maig al trinquet de la Pobla de Vallbona davant el guanyador de la segona semifinal que es jugarà el pròxim dijous 10 de maig al trinquet de Pelayo. Esta enfrontarà al trio d’Andrés Sancho del CPV Riba-roja, José Miguel Santacreu del CPV San Vicent i Isaac Sala del CPV Murla contra la formació integrada per Yago del CPV Castalla, Nacho del CPV Castalla i Lluís del CPV Agost.
 
Pel que fa a la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda, la germana major de la Lliga Promeses, la ronda de semifinals s’iniciarà el pròxim dimecres al trinquet de Vila-real amb la disputa de la primera semifinal, mentre que el segon finalista es decidirà el divendres dia 11 al trinquet de Sueca.
 
Concretament els dos duels de semifinals seran els següents:
1a Semifinal / 09-05 /Trinquet de Vila-real: Martí I, Àlex Alandes i Nando contra Carlos, Àlex Olivas i Adrià
2a Semifinal / 11-05 / Trinquet de Sueca: David, Guillermo i Sergio contra Julio, Javi i Pablo Salvador
 

Victòria de l'equip d'Àlex Tur. Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article