elmusa

Beniparrell li trau un punt al Kiwa-Quart i posa emoció en El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
El Trofeu El Corte Inglés de galotxa augmenta l'emoció i viu partides molt renyides, com la que enfrontava al campió Kiwa-Quart i Beniparrell. Així mateix, es va veure molta lluita en les victòries de Montserrat a Massalfassar i la de Marquesat contra l'Albuixec.

Beniparrell remunta i està prop de donar la sorpresa al carrer de Quart, 70-60
L'actual campió, el Kiwa-Quart presentava un equip de circumstàncies per les baixes del Moro i Alex. Al primer el substituïa Abel, de l'equip que milita en quarta categoria; i al segon, el veterà Juan Antonio. I tots dos jugaven junt amb el Xato i el feridor Berbis. Tot i això, els de Quart s'avançaven 50-10, davant el Beniparrell, format per Hilari, Herrera, Julián i el feridor Toni. Però, estos reaccionaven molt bé fins a remuntar el marcador i igualar a 55 tantos, ja que els visitants ho encertaven tot i els locals se'n venien avall. A la fi, els de Quart, superaven per 70-60 la partida, per l'encert del feridor Berbis i de la qualitat del Xato, a més dels quinzes oportuns del punter Juan Antonio, repartint-se els quinzes de forma justa. Atenció al jove Hilari que feia un recital, seguit pels mèrits d'Herrera i Toni en la segona meitat de la pugna.

Montserrat s'emporta dos punts de Massalfassar, 50-70
A Massalfassar s'imposaren a domicili els de Montserrat, 50-70, i s'emportaven dos punts. Óscar, Javi, Carlos i Añó dominaren des del principi, 15-35. Els locals, Jorge, Ximo, Luís i Paco, igualaren 40-40; però la reacció final dels visitants decantava el resultat, que suposava dos punts per a Montserrat.

Marquesat supera Albuixec però li costa patir, 70-50
L'equip del Marquesat (Pau, Nando, Sopetes II, Alex i Benja) vencia al d'Albuixec (Sergi, Samuel, Lucha i Alfonso), 70-50, però no ho tenia fàcil, ja que els de l'Horta Nord anaven per davant fins als 40 tantos. A la fi, també repartiment de punts.

Faura li guanya fàcil a Meliana, 70-30
La partida entre Faura i Meliana no tenia massa color, ja que els de Les Valls (Martí I, Llopis, Sergio i M. Àngel) eren superiors a Gabri, Adrià. Miquel i el feridor Ramon. Guanyava Faura, 70-30, i els tres punts es quedaven en casa.

Classificació:
Kiwa-Quart, 21 punts.
Albuixec, 17.
Montserrat, 15.
Faura, 15.
Marquesat, 14.
Beniparrell, 12.
Massalfassar, 6.
Meliana, 1.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article