Fem Pilota - Capçalera

Les semifinals de la Lliga Promeses Caixa Popular comencen a la Pobla de Vallbona

Escala i Corda

PilotaViu / La Pobla de Vallbona.

El renovat trinquet de la Pobla de Vallbona acollirà, el pròxim diumenge 6 de maig (18.00 h), la primera semifinal de la Lliga Promeses Caixa Popular d'Escala i Corda. Àlex Tur, Hilar i Àlex Catalán s'enfrontaran a l'equip format per Jesús, Edu i Luis Miguel per fer-se un lloc en la gran final.

La formació encapçalada per Àlex Tur va acabar la primera fase en primera posició i compta totes les seues partides per victòries. Divendres es van enfrontar precisament davant l'equip de Jesús amb el resultat de 60 per 45 a favor seu. D'esta manera Jesús, Edu i Luis Miguel tindran una nova oportunitat per intentar derrotar a un equip que s'ha mostrat molt sòlid durant el campionat.

La segona semifinal es traslladarà al trinquet de Pelayo el dijous 10 de maig (16.30 h). Andres, Santacreu i Isaac, segons classificats en la fase de lligueta, buscaran la victòria davant Yago, Natxo i Lluís, formació que ha acabat en tercer lloc.

Els vencedors de les respectives semifinals lluitaran pel títol el 20 de maig, de nou, en el trinquet de la Pobla de Vallbona.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article