Castalla porta la pilota al carrer amb motiu de la Fira de San Isidre

Participa

A la localitat de Castalla, la pilota valenciana ha reviscolat i les activitats en relació a aquesta no paren, gràcies entre altres coses, a moltes persones dispostes a treballar.

Esta vegada, canvien l'aire del Nou Trinquet pel del carrer del poble, de tots, l'espai públic. La partida ha sigut organitzada pel Club de Pilota Valenciana Nou Trinquet de Castalla juntament amb els òrgans encarregats del M.I. Ajuntament de Castalla i finalment s'ha decidit fer una partida de la modalitat de llargues, en ser un dels jocs més destacats entre els que es disputen al carrer, on 5 jugadors de Castalla, de diverses edats, s'enfrontaran a un conjunt de jugadors de les lligues de llargues i palma provinents de diverses localitats com Mutxamel, Benimagrell i Sant Vicent.

La partida està programada per al dissabte 12 de maig a les 17.00 h en el C/ Passeig de la Trinitat de Castalla. No cal dir més, esteu totes i tots invitats per a gaudir d'una vesprada de pilota valenciana al poble de Castalla i, sobretot, donar-li de nou un aire diferent i actiu als carrers del poble. Alhora, per finalitzar este xicotet escrit, cal remarcar que enguany és la segona edició d'esta partida a la Fira de San Isidre de Castalla i per altra part, el carrer on es disputa la partida no és qualsevol, ja que en este carrer la pilota ja ha rodat en temps passat i avis dels jugadors que disputaran esta partida, ja han jugat quan eren més joves. Així doncs, el carrer elegit per a la partida té un sentit especial per a molts, tant per a jugadors com també per a la gent que ho ha conegut amb activitat de pilota valenciana.

Res més a dir, us esperem a tots i desitgem que siga una vesprada entretinguda tant per a jugadors com per espectadors.
 
 
Yago Verdú Henares
CPV Nou Trinquet de Castalla

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article