elmusa

L'alumnat gaudeix en la primera trobada de Pilota a l'Escola a Benidorm

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Benidorm.

Les trobades finals del projecte d’innovació educativa 'Pilota al ‘Escola' arrancaven ahir dijous a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm amb la participació de 13 col·legis i al voltant de 400 xiquets i xiquetes arribats dels centres educatius de la pròpia ciutat i d’altres poblacions com la Vila Joiosa, Altea, Callosa d’en Sarrià, Poble Nou de Benitatxell o Crevillent.

Va ser una jornada lúdica on va destacar el joc del raspall que va omplir les nombroses pistes de joc que es van habilitar en el recinte esportiu. Cal recordar que 'Pilota a l’Escola' va començar a desenvolupar-se en el curs 2005-2006, i és un projecte de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, que organitza la Federació de Pilota Valenciana, en la qual participen tècnics de pilota i jugadors i jugadores destacats d’escala i corda, raspall i llargues. També col·labora activament des d'enguany la Fundació Trinidad Alfonso, amb l'aportació de material per als participants de les trobades.

Van estar presents, en la primera de les set trobades que es celebraran durant el mes de maig, el regidor d’esports de Benidorm, Arturo Cabrillo, acompanyant del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán. Este és el segon any que Benidorm participa en les Trobades, col·laborant desinteressadament en l'esdeveniment. Per al regidor d’esports de Benidorm, “ha sigut un èxit, com ja va passar l’any passat, vindre i comprovar com els xiquets i xiquetes passen aquest dia gaudint de la pilota, amb el nostre esport per excel·lència, en mig de la naturalesa. És per a sentir-se molt satisfet. Agraïm a la conselleria i a la FPV per escollir Benidorm”. Per la seua part, el president de la FPV va manifestar que és fonamental continuar apropant la pilota a les comarques del sud.
 

Els més menuts s'ho van passar d'allò més bé. Foto: FPV

Cada alumne participant va rebre la samarreta commemorativa de l'edició d'enguany, així com una gorra, i van poder ballar amb mapi, la mascota de la Federació de Pilota Valenciana. A més, durant el temps en que no competien, van estar ben ocupats fent tallers de tot tipus i pujant a les pistes d'inflables.

Les trobades de Pilota a l’Escola continuaran el pròxim dilluns dia 7 de maig al Complex Esportiu Sindical de Castelló de la Plana amb la presència de 10 col·legis procedents d’Onda, Vilavella, Nules, Borriana i el propi Castelló de la Plana.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article