La partida del dimecres: l'equip de Sergio s'emporta la victòria a Castelló de Rugat

Participa

Dimecres passat, 2 de maig, al trinquet de Castelló de Rugat, regentat per Balduino, vam poder gaudir d'una gran partida envoltada d'un gran ambient. I és que el cartell prometia, i molt, amb l'afegit de comptar amb un premi de 100 € per als guanyadors.

La reballada afavoria al trio format per Sergio, Josep i Gabi, els quals van fer valdre la treta per a començar amb avantatge. Tanmateix, els dos següents jocs també van ser dauers, arribant al 10 per 5 per al trio. No obstant això, la parella Moltó-Brisca no va poder igualar i van perdre la treta i la diferència passava a ser de dos jocs avall. A partir d'aquest moment tots els jocs van ser aconseguits des del rest. La partida semblava que l'anaven traient el trio però la parella Moltó-Brisca no es donava en cap moment per vençuda. El mitger d'Oliva aprofitava la seua fortalesa física i amb bones pilotades per dalt des del 7 les enviava dalt de la galeria. També, el rest de Barxeta va fer honor del seu bon estar en la canxa i de la seua exquisida tècnica, i van arribar a posar-se Val per 15 per a igualar a 20 i passar al rest per endur-se la victòria, amb la tendència ascendent que portaven. No obstant això, no van poder igualar a 20. Sergio va traure el seu poder per dalt i la va encalar dues vegades amb unes grans volees des del 9. Josep va rematar un gran quinze i Gabi posava el toc final per acabar guanyant la partida. A la fi 25 per 15 per al trio blau.

*Amb aquesta crònica s'estrena Vicent Úbeda Pastor, de l'Olleria, en la secció "La partida del dimecres", en la que farà un resum de l'enfrontament més interessant del dimecres al trinquet de Castelló de Rugat.
 

El trio de Sergio es va endur la victòria. Foto: Just Huesca

Vicent Úbeda / La partida del dimecres

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article