Les partides del dimarts: semifinals del Trofeu Masymas

Participa

De manera extraordinària, el trinquet d'Oliva acollia una partida d'escala i corda, referent a les semifinals del Trofeu Mixt Masymas. Giner, Santi i Bueno, de roig, s'enfrontaven a Francés, Jesús i Tomàs II, de blau.

Va ser una partida amb una solució ràpida a favor del trio blau. Van cometre pocs errors i no va deixar cap opció de remuntada als rivals. En l'inici van igualar a 25 però a partir d'aquell moment el trio blau es va mostrar imparable. Els rojos ho intentaven i volien anar per la partida, sempre animant-se i jugant al límit, però va ser impossible contra un gran Jesús, actual campió de Lliga amb Pere Roc i Carlos. Francés cada dia juga millor, és un gran reboter, té molta bragueta i pilotada forta per dalt amb les dos mans, siga a l'aire o de bot de braç. Malgrat el resultat, es va vore pilotades elegants, poc habituals a la zona de la Safor pel fet que es juga sobretot a raspall, però també ens agrada l'escala i corda. Per la meua part, he tingut poques ocasions de vore partides per dalt corda en directe i espere vore'n més. A la fi, 60 per 25 a favor del trio blau.

La segona partida, de raspall, enfrontava a Ian i Canari, de roig, contra Pablo, Tonet IV i Ricardet, de blau.

No hi va haver un clar dominador fins al 10 iguals. A pesar del resultat, es van vore grans jocs, llargs i disputadíssims. Quan un equip feia val, el contrari tornava a fer a 30 i així durant molts quinzes. Canari està en un estat de forma espectacular, sempre donant-ho tot per a guanyar. El de Xeraco va acabar rebentat però va valdre la pena. Es nota que és l'actual campió de Lliga i en esta ocasió jugava de nou amb Ian, que va ser el seu company en aquella final, juntament amb Ricardet, que esta vegada estava a la contra. Ian va fer una gran partida, es nota que este és el seu any, ja que és campió individual i de Lliga. Per altra banda, el trio blau no va tindre el seu dia, no els eixien les coses com volien. Van fer un recital de pilota però va ser impossible retallar la distància en el marcador. A la fi, 25 per 10 per a Ian i Canari.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article