Fem Pilota - Capçalera

Benidorm obri el torn de les trobades finals de Pilota a l'Escola

Món Escolar

PilotaViu / FPV / Benidorm.

El Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm, acollirà este dijous la primera de les trobades finals de Pilota a l'Escola. El programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana finalitzarà el pròxim 23 de maig amb l'última de les trobades al Poliesportiu de Benicarló.

En l'edició d'engany han rebut la visita d'un pilotari i un tècnic un total de 122 centres de primària de les comarques del sud.

En la primera de les trobades que tindrà lloc a Benidorm participaran 13 col·legis: CEIP Miguel Hernández de Benidorm, CEIP les Rotes d'Altea, CPEE el Secanet de la Vila Joiosa, CEIP Cap d'Or de Teulada-Moraira, CEIP La Romana, de la Romana, CEIP Els Tolls de Benidorm, CEIP Primo de Rivera de Crevillent, CEIP Vasco Núñez de Balboa de Benidorm, CEIP Mirantbo de Callosa d'En Sarrià, CEIP Santa María Magdalena de Poble Nou de Benitatxell, CEIP Francesc Candela de Crevillent, CEIP Ausiàs March de Benidorm i CEIP Gasparot de la Vila Joiosa.

La trobada té com a novetats la participació de la Fundación Trinidad Alfonso que participa per primera vegada en el projecte, donant suport a l'esport base.

Mapi, la mascota de la pilota valenciana, estarà present amb els més menuts, jugarà a raspall amb ells, i es farà fotografies amb tothom, com ja va fer l'any passat, on va interactuar amb els més menuts. A més, la cloenda comptarà amb inflables i tallers per a aquells que no estiguen competint. Per últim, cal destacar que esta jornada lúdica i esportiva també comptarà amb la col·laboració de l'empresa valenciana Mercader.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article