Fem Pilota - Capçalera

Sabies que la revista Fosbury ha destacat la figura del Genovés?

Sabies Què?

PilotaViu / València.

La revista Fosbury va dedicar una doble pàgina a la figura de Paco Cabanes 'el Genovés' en el seu número 28. En la secció "Hall of Fame" expliquen la rellevància del Genovés en el nostre esport i en la societat valenciana. A més, en este número 28 també van voler destacar l'èxit de la selecció valenciana en el passat Mundial de Pilota a Mà de Colòmbia.

La Fosbury és una revista catalana que pretén revertir i contrapesar la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines esportives. La seua col·laboració continuada amb PilotaViu fa que la pilota estiga present entre les seues notícies en la versió web.

De manera excepcional, La Fosbury ha decidit socialitzar a la xarxa el número 28 publicat corresponent als mesos d’hivern. Un número en què els Jocs Olímpics de Pyeongchang s’enduien una part important del protagonisme a les pàgines centrals poques setmanes abans de celebrar-se.
 
Punxa sobre la imatge per a llegir el número 28 de la revista Fosbury

 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article