elmusa

Sella A s'escapa en la primera posició de la Lliga de llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / Sella.

L'última jornada de la Lliga de llargues permet l'equip Sella A distanciar-se del segon classificat, mentre que la igualtat s'accentua entre els seus perseguidors.

El resultat més significatiu és el que es produïa al Campello, on l'actual campió de la lliga, l'equip de Benidorm, no va poder puntuar, després de perdre per 10 a 6 davant l'equip local. Altra partida molt interessant és la que es disputava a Xixona, on l'equip local feia 7 jocs llevant-li així un punt als visitants, la formació de Murla. Les altres dues partides de la jornada no van tindre emoció, ja que ambdues acabaven 10 a 0, Parcent contra Petrer, i Sella A contra Sella B.

Amb estos resultats, Benidorm veu com Sella A s'allunya en el lideratge i, al mateix temps, Murla, Parcent i El Campello se situen a pocs punts.

Així queda la classificació després de la novena jornada:

1. CPV Sella A 24 punts
2. CPV Benidorm 19 punts
3. CPV El Campello 17 punts
4. CPV Parcent 16 punts
5. CPV Murla 16 punts
6. CPV Xixona 10 punts
7. CPV Petrer 2 punts
8. CPV Sella B 1 punt

En la primera categoria de la Lliga de palma Laguar és líder del grup A i Relleu del grup B. Esta passada jornada Laguar guanyava contra Benasau per 10 a 2, mentre que Murla ja havia aconseguit la victòria en partida avançada contra Sella B per 10 a 6. Parlant del grup B, Sella A perdia a casa contra Relleu per 6 a 10, mentre que Benidorm s’imposava a domicili a Agost per 2 a 10.

Classificació:

Grup A:
1 CPV Laguar 15 punts
2 CPV Orba 11 punts (una partida menys)
3 CPV Murla 11 punts (una partida menys)
4 CPV Sella B 4 punts
5 CPV Benasau 1 punt

Grup B:
1 CPV Relleu 15 punts (una partida menys)
2 CPV Benidorm 14 punts
3 CPV Tibi 9 punts (una partida menys)
4 CPV Agost 3 punts
5 CPV Sella A 1 punt

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article