Fem Pilota - Capçalera

David, Guillermo i Sergio accedeixen invictes a les semifinals de la Lliga 2 Caixa Popular

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / Dénia.

El trio integrat per David del CPV Algímia, Guillermo del CPV Massamagrell i Sergio del CPV Faura es va imposar ahir diumenge al trinquet de Dénia al conjunt integrat per Julio del CPV Alginet, Javi del CPV Alfara de la Baronia i Pablo Salvador del CPV Borbotó, pel resultat de 60 per 50 en la penúltima partida de la fase de grups de la IV Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda.

Amb els dos punts sumats al trinquet de la Marina Alta, la formació capitanejada per David Lostado s'assegura el lideratge de la fase regular de la competició, en sumar deu punts de dotze possibles, sent l'única formació que es manté invicta. En la primera partida de semifinals, que es disputarà el pròxim 9 de maig al trinquet de Vila-real, es veurà les cares amb el quart classificat de la fase regular, lloc que ocuparà l'equip que caiga derrotat en l'última jornada de la Lliga 2 que tindrà lloc el pròxim dimecres, dia 2 de maig a partir de les 18.00 hores, al trinquet de Vila-real.

El duel a Vila-real, que tancarà la fase de grups, enfrontarà als dos equips que es disputen la tercera i quarta plaça. De roig jugarà l'equip que momentàniament ocupa la quarta posició, el trio de Julio, Javi i Pablo que suma 3 punts, contra l'actual tercer classificat, el trio de Carlos del CPV Massalfassar, Àlex Oliva del CPV Quart Valls i Adrià del CPV Almussafes que suma fins al moment 4 punts.

Precisament, el conjunt capitanejat per Carlos Gil va patir una dura derrota el passat divendres al trinquet de Sueca, en veure's superat pel resultat de 20 per 60 pel trio de Martí I, Àlex Alandes i Nando. Va ser una partida en la qual a un equip li va eixir tot, mentre que l'altre equip es va veure incapaç de sumar jocs al seu caseller.

La segona semifinal de la Lliga 2 Caixa Popular enfrontarà, el divendres 11 de maig al trinquet de Sueca a partir de les 18.30 hores, al trio de Martí I, Àlex Alandes i Nando contra el tercer classificat de la fase de grups, equip que eixirà del citat duel a Vila-real.

La classificació de la primera fase de la IV Lliga 2 Caixa Popular 2018, a falta d'una partida és la següent:
1. - David CPV Algímia - Guillermo CPV Massamagrell - Sergio CPV Faura - 10 punts – 4 partides
2. - Martí I CPV Faura - Alex Alandes CPV Marquesat - Fernando CPV Marquesat - 7 punts – 4 partides
3. - Carlos CPV Massalfassar - Álex Olivas CPV Quart Valls - Adrià CPV Almussafes - 4 punts – 3 partides
4. - Julio CPV Alginet - Javi F. CPV Baronia - Pablo S. CPV Borbotó - 3 punts – 3 partides
5. - Jesús S. CPV Baronia - Rafa CPV Massalfassar - Edu CPV Llíria - 3 punts – 4 partides

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article